Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-04-14 o godz. 12:08 ~Tomek napisał(a):
> > Dnia 2022-04-14 o godz. 09:52 ~Nowy napisał(a):
> > > Już w 4 Q 2021 roku na konto Monnari wpadło 28 mln z podpisania umowy przedwstępnej że sprzedaży OG. Więc wyniki za 2021 rok będą bardzo dobre, nic tylko czekac
> >
> > Jeżeli tak by było jak piszesz i to zaksiegowali w 4 Q 2021 roku to wyniki będą rekordowe za 2021 a wtedy zacznie sie rajd tutaj i kurs będzie mocno piał się w górę pod kolejne kwartały i zyski a dojdzie kolejny przelew z działki co napędzać będzie rozwój spółki i kurs akcji i jak potwierdzą jeszcze zyski z działalności to mamy tutaj kosmos a kurs w expresowym tempie wróci na poziomy 20 zł a nawet wyżej bo potencjał będzie znacznie wyższy teraz .........................
>
> Jeżeli ta kase zaskięgowali i 28 mln zł wpadło w 4 Q 2021 roku to wyniki będą Rekordowe za rok 2021 .I to będzie mega sygnał do bardzo mocnych ruchów .........czekamy na wyniki już za kilak dni dowiemy się ale tutaj jeden mocniejszy ruch i kurs wisi w powietrzu !
Zgadza się jeżeli to wpadło to będzie jazda tutaj jak w dawnych latach .Tutaj potrzeba tylko iskry i ta iskrą będą wyniki jak zawsze na monnari było pamietam jak za czasów upadłości kurs kisił się na poziomie 1,5 zł przez długi czas a jak spółka podała zyski pierwsze to kurs explodował i doszedł do 20 zł gdzie nie było aż tak dużych zysków jeszcze .Teraz mamy o niebo lepszą sytuacje wyjście z pandemi i przy renegecjonowaniu umów najmu salonów wyniki mogą być dużo lepsze a dodatkowa kasa z sprzedaży i dotacji zyski w tym roku mogą wielu zaskoczyć analityków i Inwestorów co jak sądze tak się stanie i będzie głośno o Monnari jak za dawnych lat a to spowoduje że zainteresowanie akcjami będzie już na innym poziomie cenowym i zacznie sie tutaj mocna gra .Wyniki tutaj są kluczowe a one w tym roku zapowiadają się rekordowe i to jest tylko potwierdzeniem tego co nas tutaj czeka w najbliższym czasie .Dla mnie tutaj było info wpis od- Kontraktowego który kreślił scenariusz Monnari na ten rok i końca pandemi i powiem tak facet ma wiedze olbrzymią śledze jego inwestycje i powiem tak chciałbym zarabiać tyle co on zarabia na Gpw ma facet taką wiedze że szok widziałem jego wpisy na spółce węglowej Bumech gdzie pisał przy kursie grubo poniżej 3 zł i stawiał na ogromny zysk a dziś jest ta spółka prawie 30 zł ! 1 tyś % zysku w ciagu nie całego roku gość uzyskał a wiem że kupował jeszcze niżej i ma tam zysk prawie 2 tyś % !! I to są fakty a nie wypociny jakiś tam trolii tylko poparte faktami i realem który potem pokazuje przypominając wcześniejsze wpisy a nie bajki trolii które potem zmieniaja nicki bo wypociny się ich nigdy nie sprawdzają .Tak więc jak zobaczyłem jego tutaj wpis wiem że będzie bardzo dobrze tutaj i czekam spokojnie na ruchy mocne o których tutaj pisał a wiem że facet ma ogromną wiedzę ogólną i z punktu AT wyśmienitą .I takich ludzi warto śledzić którzy mają wiedzę i mega doświadczenie bo to oni zarabiają na Gpw ogromne pieniądze ale cos za coś facet musiał poświęcic kupe lat i nauki i dziś zbiera owoce i takimi goścmi trzeba się kierować tylko szkoda że takich ludzi jest mało na Gpw którzy dzielą sie swoją wiedzą i doświadczeniem .Bo najwięcej jest krzykaczy troliii którzy umoczyli i starcili i potem tylko zaśmiecają forum swoimi wypocinami i kłamstwami jakie wypisują na forum widząc jak kurs rośnie a oni na peronie siedząc i zagryzają pazury z zazdrości widząc ile mogli zarobić !
Brawo Tomek nic dodać nic ująć .