frajer58

Dnia 2022-04-13 o godz. 11:24 ~Dziad napisał(a):
> Nie wierzę, po prostu nie wierzę!
> Obcinają Ci sztucznie cenę akcji o 11,24% a Ty tego nawet nie zauważyłeś.

No to uwierz, bo dla mnie było to zbijanie kursu przez sprzedaż w etapach (nie raz już tak było) , a nie odcięcie wartości na początku notowań:

czas kurs wolumen
9:00 0,3000 1000 szt
9:32 0,2895 353 szt
9:33 0,2800 353 szt
9:38 0,2720 2647 szt
9:42 0,2620 8197 szt
9:43 0,2500 2050 szt
źródło - notowania BRAS-bankier

Więc może załóż okulary.
Co chciał osiagnąć sprzedajacy 14 600 szt (mam o wiele więcej) to nie mam pojęcia. Pozbawił się PP i stracił na kursie. Najprawdopodobniej uwierzył w Wasze dezinformacje. Ale to nie był inwestor.
Dodam jeszcze, że te skoki pomiędzy 0,20 PLN, a 0,35 PLN nie robią na mnie żadnego wrażenia. Ja tu jestem ponad rok i czekam na 2 zeta.
Kiedyś się doczekam, a na razie zgarnę przyznane mi akcje po 20 groni i jeszcze dokupię jak inni nie będą chętni (także po 20 groni).
Dlatego nie tkwię przed monitorem jak wiekszość z Was groszołapów.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.