Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-04-13 o godz. 10:31 -vic napisał(a):
> Strata na kursie po odcięciu dla bardziej długoterminowych jest okazją do kupienia i im kalafiorem wisi jaki jest kurs obecnie. Ja trzymam od kilku lat Rokitę i wyobraź sobie że jestem na kursie dużo do przodu i dodatkowo kilka dywidend wpadło.
dokładnie pewnie kupuje 100 akcji wypisuje bzdury.... ja to małe kółeczko 300 akcjami teraz się boje zakręcić bo dywidenda jeszcze prze właściciela będzie podniesiona + inwestycje + cena sody....
peroniarz i śmie takie posty wypisywać.... albo co sprzedałeś za 104,bo spadało po otwarciu gruby cię wyczyścił leszczu i wyjesz:) buahahahahah widać, żeś zwykły klepacz kodu co o ekonomii nie ma pojęcia( ostatnio jeden informatyk powiedział, że inflacja jest dobra bo nakręca konsumpcje buhahahahaha)......