Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cieszę się iż mój tekst tak bardzo Cię dotknął, w przeciwnym razie byś go nie skomentował. Każdy z nas przyznaje sobie prawo do komentarza lub milczenia, no ale Twoje ego każe Ci wyłącznie pouczać innych. Ale skoro takie hieny cieszą się wojną i wynikającym z niej bezgranicznym cierpieniem, pokazując ex post swoją rzekomą wyższość to nie pozostaje nic innego niż sprowadzić je do parteru. A skoro jesteś takim wybitnym technikiem bardzo proszę o przedstawienie prognozy wg AT ex ante, do końca kwietnia. Wtedy to zweryfikujemy. Oczywiście ewentualne informacje cenotwórcze i np. dobry raport pozostaną bez znaczenia, bo liczy się przecież tylko technika. Ja się tego nie podejmę, właśnie dlatego że mam pokorę wobec tego co niesie życie. A na Compremum jestem na baaardzo dłuuugo i zapewniam Cię że AT też dobrze znam, tylko się z tym nie obnoszę, bo tam działają reguły statystyki, w dodatku nie wszystkie, które powinny. Wejdzie w papier jakiś grubas i jeden z drugim będzie kwiczał wyleszczony na peronie. No, ale każdy ma swoją kasę i swoje decyzje.