Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A co masz mi do zarzucenia ?? Może ty sie wypowiesz na ten temat. Powiedz mi w jakiej kwesti albo w całej wypowiedz była nieprawda ( www.ofe.xt.pl ). Chcialbym jeszcze odnieś się do wpowiedzi Andrzeja. Chyba oprucz kilku błedów spowodowanym szybkim pisaniem to nie masz mi nic do zażucenia bo to co napisałem to nie tylko własne odczucia ale i wnikliwa analiza lektur poświeconych tematyce Otwartych funduszy Enerytaknych.