~Odlewnik

@Diog Nie, niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na moje e-mailowe pytanie, zresztą zdarzyło się to nie po raz pierwszy. A co do oceny zarządu i efektywności...... Uważam, że tak OBECNY podkreślam OBECNY zarząd ma do tego i kwalifikacje i możliwości i charyzmę, z tego co wiem spółka nie wyrabia się z realizacją zamówień, do tego wysoki kurs euro jest sprzymierzeńcem firmy, pamiętajmy, że 90% sprzedaży właśnie w EUR jest rozliczane.
Niepokoi mnie natomiast zbliżająca się nieuchronnie "zmiana warty" zainteresowani niech wejdą na internetową stronę spółki i porównają nazwiska nowych dyrektorów z nazwiskami członków zarządu....
Co do sugestii, że ekipie z Olkusza uda się przejąć większościowy pakiet.....
Nic takiego nie nastąpi, chyba, że wśród członków zarządu zaczną się jakieś nieporozumienia.
Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.