Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Serio myślisz, że na tym śmiesznym forum ktoś Ci to wytłumaczy? Ja np. wiszę na haku i nie wiem co to się dzieje pewnie jak wszyscy.
Ale widziałem już różne cyrki... a może chcą zrobić emisję? Widziałem rekomendację IPOPEMy - może oni coś knują.
Teraz są kiepskie czasy na giełdzie i najbardziej to bym chciał wyjść teraz na zero.
Natomiast to może być dobry moment dla tych co jeszcze nie weszli, bo coś faktycznie kombinują.