Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
https://invst.ly/xtd16 - c, M1, Tak, spodziewam pięciofalowej fali (C) i jak spojrzymy na wykres w ramie W, to taka piątka się tam kształtuje ( bieżąca faza rynku to 4w(C)). Na wykresie miesięcznym jeszcze tego nie widać, mamy w tej chwili inside bar. Mój PS zakłada wyjście dołem i dogranie brakującej piątej 5w(C). Mimo wszystko trzeba papier obserwować, sytuacja na papierze robi się niezwykle obiecująca, bo jeżeli mamy do czynienia z (C)w ((2)) to następna fala to ((3)), której przeoczyć nam nie wolno. Mój AS jest zdecydowanie negatywny - nie było żadnej fali pierwszej tylko klasyczne nasadzenie, a kurs papieru idzie w niebyt. Szanse obu scenariuszy szacuję na 50:50 czyli po prostu nie wiem. Tradycyjnie zobaczymy.