Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem o tym od ponad 10 lat . Czego sie dotknie Prezes zamienia sie w porazke. Nawet nie wiem jaki mogl miec sukces w Astro jako Prezes bo takiego chyba nie bylo. Pisza duzo na forum satkurier o Prezesie szczegolnie ich spolka co kiedys mieli STARS TV wypowiadaja sie negatywnie o Prezesie i news24 ze bedzie porazka.
Najlepsze dla spolki Astro byloby zeby Prezes sprzedal wszystkie akcje Tier Investment S.A. oni dbaja o wizerunek spolki na Facebook ich stronie umiescili podpisanie umowy na nowe odcinki familjady nawet :-)
Najgorsze to ze moga nie miec zyskow bo beda wyprowadzac kase na spolki zalezny zlecajac im cos do wykonania lub zrobienia ale nic sie na to nie poradzi.
O tej spolce wiem bardzo duzo ale niestety bez Prezesa by sie rozwinela.
Mozliwe ze Tier Investment S.A. kupi akcje od Prezesa , bo on sam zrobil sobie blokade na 5mln akcji co jest bardzo dziwne tak jakaby mial sobie je zostawic.