~aktion

Tak tak, szybko usuwają bo boją się prawdy a jaka jest prawda, a taka że umierają. Szczęście, że sprzedałem akcje przy 6,30 kupujac za 7,10 a miało być 45. Jaja jakieś. Cała ta firma to wydmuszka łącznie z chorym psychicznie Sytkiem, który myśli że jest bogiem a jest zwykłym korniszonem. Nie chodzi na investors day s bo boi się pytań, wysyła Opokę, który robi co może żeby ugłaskać ludzi ale faktycznie wciąż gada to samo. Wasza kasa więc mam to gdzieś ale ile się naprosiłem, żeby odzyskać swoją to już mój problem. Pozdrawiam marzycieli o 45 zł - wariaty. Mam nadzieję, że szybko służby dobiorą się im do ...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.