Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Planet b2b dostarcza technologie i to jest firma poczty i orlena.. poczta sie pusciła z orlenem i zrobili Stoppoint. W raporcie p2b widać jakie usługi oferują. Orlen na tych usługach b2b zbudował system b2c o nazwie kurierovo.pl Lauren Peso też ma ich systemy, ponieważ sklep Divide jest systemem b2c budowanym na tym od orlena o poczty Kto kumaty ogarnia LP niech pomysli co mogą na tych systemach robić, bo był temat ehandlu tym granulatem ale były też pokłoski o dostawcy danych medycznych, więc też grubo ale ja tam do konca tych taboretowych biznesow nie ogarniam. Mam 200k LP moje ziomki z NPI też mają podobne pakiety więc ok miliona LP bedziemy miec