~Janusz

Nie będę niczego przekazywał zarządowi, bo się z nimi nie koleguję i nie mam kontaktów, ale szury z forum oczywiście uważają, że ktoś piszący sceptycznie musi być znajomym zarządu.

Resztę moich akcji oczywiście sprzedałem po ogłoszeniu info o wezwaniu. Siedziałem tu kilka lat, wyszedłem na kilkadziesiąt procent na plus, ale jestem oczywiście rozczarowany.

A co do waszej "walki" o godziwą cenę to złudzeń nie mam - nie będzie żadnej walki. Żaden z was, drobnych, na walne nie jeździł (żeby nie było - ja też dawno na walnym nie byłem), spółką się nie interesował. Jak próbowaliśmy w 2018 zrobić tu porozumienie drobnych akcjonariuszy, to zabrakło nam kilkudziesięciu tysięcy akcji do 5%, wielu z was się nie zgłosiło, a teraz nagle się obudziliście, jak zarząd zrobił wezwanie już po tym, jak wyszło ze spółki Value, które tu mogło być największą siłą w walce o godziwą cenę, a które przy braku wsparcia drobnych samo wywalczyło jedynie 5,44 mając nawet własnego człowieka w RN?

Wy uważacie, że wywalczycie więcej? Przykro mi, ale jestem realistą i w to nie wierzę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.