~KEMOT

JEDEN Z TAK ZWANYCH TŁUMICIELI MAJDANU PYTA Z PRZEKĄSEM CO MOGĘ KONKRETNEGO ZROBIĆ W CELU URZECZYWISTNIENIA MAJDANU , A JEŻELI NIC NIE MOGĘ, TO ŻEBYM SIĘ ZAMKNĄŁ I PRZESTAŁ WYPISYWAĆ FRAZESY I SLOGANY NA FORUM .

ŚPIESZĘ WIĘC ABY PONFORMWAĆ , NAPISAĆ O TYCH WYSZYDZANYCH KONKRETACH , PISAŁEM JUŻ TO ZRESZTĄ WIELOKROTNIE NA FORUM :

MOGĘ PRZYGOTOWAĆ BANERY , TABLICE , ULOTKI OPATRZONE HASŁAMI I INFORMACJAMI O PRZESTĘPCZEJ DZIAŁALNOŚCI SOLORZA W ELEKTRIMIE,

W DUŻYCH ILOŚCIACH - BO W MNIEJSZYCH NIE MA SENSU , ORAZ DOSTARCZYĆ TO/ JE DO WARSZAWY ORAZ OSOBIŚCIE STAWIĆ SIĘ NA MAJDANIE O CZYM INFORMOWAŁEM RADĘ PAE .

NATOMIAST NIE MOGĘ SIŁĄ ZMUSIĆ I SIŁĄ PRZYCIĄGNĄĆ 150 -200 OSÓB NA MAJDAN , TO NIE ZALEŻY ODE MNIE , MOGĘ JEDYNIE APELOWAC O TO NA FORUM BANKIERA , NATOMIAST NIE MAM TAKIEJ SIŁY SPRAWCZEJ , TAKA SIŁĘ SPRAWCZĄ MAJĄ INNE GREMIA.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.