Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Poczułem się wywołany do tablicy.
Myślę, że moja analiza z sierpnia zeszłego roku się spełniła. Nie często tu piszę, więc daruj sobie wyciąganie moich postów z przeszłości. Podpisuję się zawsze swoim nickiem Vandi-SPC_Invest.
Jeśli potrafisz technicznie czytać wykres, to widać też na nim, że obecna agresja Rosji na Ukrainę nie wpłynęła na spółkę w porównaniu z tym co się wydarzyło w sektorze u konkurencji.
Do premiery ja nastawiam się, że będziemy w maju-sierpniu prowadzić dyskusję o 1,8... i jeśli premiera się uda - głównie dzięki Nemesis - to wrócimy do poziomów 2,20-2,80. Jeśli się nie uda to będziemy się witać z 1,2. Jedno jest pewne, zaraz po premierze pojawi się spekuła.
Jeszcze raz zaznaczam, że nie namawiam, nie odradzam, nie sugeruję, Dzielę się swoim przemyśleniem.
Od wpływania na inwestorów jest zaangażowany animator rynku - NWAI - gdyby ktoś przeoczył tę informację.
Życzę sukcesów i cierpliwości.