Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a Ty edi jesteś zadowolony z tej spółki - pytam się?
siedzisz tu ty i Venture jak przyspawany , kazdy mój post komentujesz od razu więc co- jesteś zarobiony czy lubisz takie beznadzuene spółki? Żeby było jasno benzdziejne w sensie giełdowym, nie mówię o portfelu. To jedno powinno iść w parze z drugim ale tu jest wszystko do góry nogami. Dno zarządcze i tyle. Akcje są warte tyle ile ktoś jest w stanie zapłacić a tu niestety nikt tego nie chce..
Już mówiłe sam Elon Musk by tego nie ruszyl. Chcę z tego wyjść ale nie poniżej kosztów zakupu, bo kiedyś niestety uwierzyłem w tą sółkę i to był mój największy błąd. Tu nawet zarząd robi skup i nic nie kupuje, zresztą i tak w tej cenie nikt by mu sie sprzedał. Więc tak się to telepie bez sensu.oststnie 5 lat -50% straty. W tm czasie rynkowe sukcesy , niektóre spektakularne.