Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem za tym ,aby nie mówić o spadku rentowności między kwartalnej a raczej rok do roku o wzroście jej dynamiki do poziomu ~125%/ 49mln:40mln./ dlaczego? -ano dlatego, że finalnie mamy dodatkowe 4 zł dla dywidendy za 21, których poprzednio z samego tylko zysku żeśmy nie mieli.Dalej, dywidendy Novity weszły już w krwiobiegach giełdy tym bardziej rysuje się 20 ka do wypłaty czyli 10% od 200 zł a mamy dopiero 150. Dlatego mój target jest niezmienny ,a każdy kto jest innego zdania musi z akcjami Novity robić według siebie szczeg. m.in. z powodu Władimira Władimirowicza. Ale jedno chcę przypomnieć jak się zaczęła inwazja Lubawa dostała info o zleceniach wojennych I w tym momencie nikt na to nie patrzył a kurs poszedł chyba finalnie z 1 do 5 zł. Bo na giełdzie kupuje się przyszłość