Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzięki bardzo er za podliczenie akcji popierających PAH i xxx za korektę i dobry komentarz. Sytuacja jest taka, że w ciągu 2 tygodni od ogłoszenia przez dre222 o wyroku w sprawie udało się zgromadzić ok. 4 mln akcji. Oznacza to, że przy aktualnym tempie udałoby się zebrać ok. 50 mln (czyli ok. 50 % głosów na WZA) w ciągu pół roku. Te 4 % + ok. 8% PAH, jeśli dobrze zrozumiałem wcześniejszy wpis, chyba xxx , to nadal za mało. Zachęcam PAH do intensywnych działań dla zbudowania większości kwalifikowanej. Zgadzam się z xxx , że powinno to być dalej robione poprzez opublikowanie adresu mailowego przez PAH. Powinien być opracowany system identyfikacji akcjonariuszy udzielających poparcia bez podawania danych adresowych. PAH powinien opublikować chęć zbudowania większości kwalifikowanej w mediach społecznościowych oraz gazecie finansowej o dużym zasięgu. Jestem gotów rozmawiać z dre222 o szczegółach jeśli zechce przesłać numer telefonu na mój adres mailowy: pedrosb@interia.pl