Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sami między sobą spekulanty się przerzucają. Nie ma chętnych na ogrywanie dlatego takie dziwne kursu zachowanie. Wiem, bo spekulacyjnie zagrałem, wychodząc z kosmetycznym zyskiem. Każdy tak zrobił, a jeszcze wisielcy co wyskoczyli odcinając mniejszą stratę. Jeśli rząd będzie miał robić z Ursusa spółkę dla armii, to najpierw pozwolą jej spokojnie upaść. Z tą armią sami się nakręciliście. Tu wystarczy, że ogarną się przy tym co robią najlepiej, a nie łapanie wielu srok za ogon. Przecież, ufoludki, nie dadzą zarobić jakimś spekulantom. Ale mogę się mylić. Każdy tu wyraża swoje często mylne zdanie. Ostatecznie czas pokaże, a zdarzenia odcisną się na wykresie pokazując jak dobrze analiza techniczna odzwierciedla przeszłość.