Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-02-18 o godz. 07:40 ~Lureik napisał(a):
> Gdzie 3,1 mln?Akcjonariusze pytają i czekają
Dnia 2022-03-04 o godz. 19:51 ~Qwerty napisał(a):
> Oddał, nawet z nawiązką. 21,7 mln PLN w kasie. Zysk netto 800 tys. Presja ma sens
A więc mówicie że oszust oddał kasę?Na pewno?Ciekawe kto mu te pieniądze wynajął i "czy" wynajął?(nawet z okładem?) A jeśli wynajął to kiedy je wyjmie lub jeśli zwrócił to kiedy znowu "zabierze" że tak oględnie to ujmę.Ja nigdy nie zaufam temu człowiekowi a od 12-tu gr będę udawał że mu wierzę.
Fajnie się bawię,bo od dawna Wam piszę że będzie 30 gr i proszę jak pięknie się sprawdziło...12 gr też będzie...
Wpadłem też żeby przypomnieć o Blondwłosej Jastrzębskiej.Na lokalnym szczycie 60 wywaliłem z drugiego wora całość jak zwykle i napisałem Wam,nie do końca będąc tego pewnym,że będzie znowu 30 i prawie było.Około 50 byłem już pewien i wywaliłem też z pierwszego (znacznie głębszego).Pakowanie zacząłem po 35 - skończyłem małym pakietem nawet po 32,5...i nic tam nie piszę,bo się gniewają że im psuję robotę,ale chyba poczuli od 35 że im znikają akcje.Już wysypane po 75 z obydwu,bo krótkonogi KGB-owiec onanizuje się coraz bardziej guzikiem atomowym co bardzo wiele zmienia.Druga część machiny wojennej u niego słabiutka,bo to nie wojsko tylko jacyś harcerze...A tak się podniecał na defiladach a nauczył ich tylko maszerować.
I tak się szanowni inwestorzy softa gra w trudnych czasach i na razie pass...KGB-owiec chce przesunąć granice ku swoim sojusznikom Niemcom za pomocą swojej nieudolnej armii i parasola atomowego.Niemcy są właściwie jego mocodawcą bo to oni wysłali go niegdyś z Berlina (tam pracował jako KGB-owiec,tak konkretnie w Dreźnie) żeby przejął władzę po Jelcynie co nie było trudne.Rostoczenie przed nim wizji bycia carem do końca życia było bardzo kuszące,ale był jeden warunek : po jego śmierci Niemcy stopniowo przejmują władzę w supermocarstwie od Lizbony do Władywostoku,a więc jest to dla nich strategiczna inwestycja której nigdy nie porzucą i dlatego tak się zachowują.No bo czy Rosjanie byliby zdolni do zarządzania takim państwem?Wystarczy spojrzeć na to wojsko i na okres ZSRR...dwa dni się stało po papier toaletowy a na półkach w sklepie tylko ocet,reszta wszystko na kartki...
Pozdrawiam.