Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ok, Bolo, ale zauważ, że na spółkach z takim ff duże znaczenie dla kursu mają drobni akcjonariusze - wielu drobnych akcjonariuszy. I na forum Bankiera wchodzą tysiące "Kowalskich", każdy ma kilka tysięcy i "coś by kupił", a tu teksty w stylu "uciekać", "szmata" i teorie spiskowe. No to uciekają, cóż. Coal Energy kupowałem po 70 groszy, sprzedawałem za 2, 2,20 i ~5 zł. Lubawa, która też miała być "szmatą" kupiona w średniej 1,123, częściowo już ją upłynniłem. Moim zdaniem Cormay dobrze teraz kupić, bo wiele wskazuje na to, że firma w najbliższym czasie dobrze zarobi, ale oczywiście to tylko moja opinia. Pozdrawiam!