Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Papier wogóle nie uczestniczył w hossie w latach 2020-21 ,więc może w końcu zostanie zauważony po tak dobrych wynikach. Chętnych w arkuszu na sprzedaż brak ,bo tu tak jak ja ,większość brała powyżej 1,50 i przy 2 ,oraz powyżej 2 zł ,więc nie chcą sprzedawać papieru ze stratą , zwłaszcza teraz jak firma się rozwija w dobrym kierunku ,co widać po wynikach .Kto miał oddać to już dawno oddał teraz warto papier trzymać ,bo może ruszyć jak na innych z małymi pakietami w wolnym obrocie . Czas na wzrosty chyba nadszedł wielkimi krokami .Powiem wam ,że kiedyś miałem columbusa po 0,35 zł ,więc miałem nosa ,tylko że mi kasa była potrzebna i po 3 miesiącach sprzedałem .Teraz kasy nie potrzebuje i na pewno ze stratą nie sprzedam .Jeszcze mobruk ładnie mi się trafił po 37 zł kiedyś .