Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A wy już przegłosowałiście ustawę? Przypomina mi się 5tka dla zwierząt. Społeczeństwo się zadłuża i ... wiadomo, poza tym frankowicze.. rosnące stopy procentowe, brak kasy z UE... inwestycje, inflacja. Chociaż mam w plecy około 1k tutaj (wliczone w ryzyko :)) to śmiem twierdzić że ewentualna ustawa dotknie nowe firmy bo co.. państwo mi zapłaci i przejmie ściąganie długów jeśli nie spełnię warunków? Mam oddać swoje wierzytelności większej firmie i się zawinąć? To ja chcę odszkodowanie od państwa do pełnej wysokości wierzytelności bo to teoretycznie moja strata. Chociaż wiszę i mam 1kpln w plecy to raptem 2% mojego portfela na GPW to nie namawiam tutaj lecz wyrażam swoje luźne przemyślenia. Spadnie lub urośnie ot taka to bananowy rzeczywistość