Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I tu w całości rozumiem insaidera skoro sam zarząd zapowiada że lepiej już było to ja się również pytam na jakiej podstawie faktycznej wyniki mają być lepsze od poprzednich? Bo masz akcje i chcesz żeby rosły? Wyniki poznamy w piątek i zobaczymy czy myli się trend na wykresie czy fundamenty spółki wynikające z raportu i jak się to ma do konsensusu i jaki komentarz do tego raportu będzie póki co ci co kupili au nawet nie tak dawno lub auto ze 2 lata temu jak mówiłem krzywdy mieć nie powinni Ps czujny podtrzymujesz te 6 dyszek z ostatnich swych przewidywań bo taką z tego co pamiętam cenę dalo takich dwóch na yt co z ponad rok temu analizowali lvc na wykresie a nie mogę zlokalizować ich na yt, a swego czasu wrzucałem tu link