Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Za miesiąc poznamy wyniki finansowe. Jakie są wasze przewidywania? Ja nieskromnie obstawiam, że przychody za cały rok będą porównywalne do tych z Drago, a jeśli chodzi o zysk to wszystko zależy od tego w jaki sposób rozliczali/rozliczą koszty Succubusa. Przypomnę, że obecna kapitalizacja MMS to 41mln, a DRAGO to 66mln. Chciałbym też napisać coś odnośnie tego co dzieje się na forum, gdyż śledzę je od początku i takiej fali hejtu w sumie bez żadnej konkretnej przyczyny (wydarzenia) nigdy tutaj nie było. Myślę, że są to umyślne działania w celu zaniżenia kursu w myśl zasady "nim bardziej spadnie tym bardziej urośnie". Prawda jest taka, że Ci wszyscy hejterzy są świadomi nadchodzących świetnych wyników i jak tylko się obkupią zmienią retorykę. Myślę, że to nastąpi niebawem. Na 3,2-3,3 jest mocne wsparcie, a czasu coraz mniej (20 sesji). Możliwe, że obecne okolice 3,4 to właśnie punkt zmiany kierunku, ale to się okaże (takie moje przeczucie). W razie co dobiorę jeszcze trochę niżej. Jakie są wasze spostrzeżenia?