~MarianRyszardKozina

Nie warto moim zdaniem. Chyba że masz wolna gotówkę która możesz ostatecznie stracić razem z resztą kapitału. Ja wisze na 6,90 i zasadniczo już pożegnałem się z tymi pieniędzmi. Od roku zaglądam tu codziennie i jak na innych spółkach są chociaż jakieś przebłyski nadziei albo cień dobrych informacji, jakieś ruchy zarządu, zainteresowanie inwestorami którzy tu utopili wch pieniędzy tak na afholu trupy w każdej szafie. To moja najgorsza inwestycja w giełdowym życiu. Droga lekcja ale tak to już jest ze za naukę trzeba zapłacić. Dzięki temu jestem dużo ostrożniejszy. Tu piszą jakieś śmieci o bombach informacyjnych, raportach, super perspektywach a patrząc po wolumenie i zainteresowaniu rynku ta spółka czeka nas kolejny rok swobodnego opadania do poziomu 1,60 i tam dopiero boczniak aż do zdjęcia tego z giełdy. Kto mógł już dawno wyskoczył, insaiderzy już dawno się wysypali, January już dawno. Nie ma żadnych perspektyw. Czekam na jakiś czat z zarządem gdzie mógłbym zadać pytanie co Pan prezes może powiedzieć inwestorom patrząc na wykres swojej spółki która leci na pysk od dawna. Jak zamierzają kogoś przyciągnąć?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.