Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uuuuu......ha ha ha...uha ha ha...no pięknie!!!! Soft i jego niedojda prezesina o pięknych blondwłosach w pełnej krasie!!!
Nowa porcja bajek okraszona kolejną emisją...? Uha ha ha ha ha ha ha...Teraz tylko mierne wyniki i moje i Stewa 12 gr będzie kwestią kilku godzin.Pięknie,podoba mi się!
A my na JSW jesteśmy parę schodków wyżej z liźniętą 50-tką,ponawiam zaproszenie! Nie?Wisielcy patrzący z wysokich haków spoglądają na kalendarz błagalnym wzrokiem licząc na dobre wyniki gardzą Blondwłosą Jastrzębską?To niech wiszą jak głupi he he...
Ale jaja,trzymajcie mnie...
P.S.Za "softowe" ponownie 10 gr na akcji na Hubtechu i znowu 16 tys. wpadło.Pozdrowienia dla Ksysia,szlifuj swoje wartościowe aktywo brane po 2 synku.