Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-02-13 o godz. 21:21 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-02-13 o godz. 15:51 ~hmm napisał(a):
> > bidokiem siedzacym tu od 16 lat, nie majacym zielonego pojecia o inwestowaniu i sponsorujacym Buchajskiego to jestes ty, a ja takich jak ty to ze swoim portfelem wciągam nosem
> > ps. ja nikogo nie obrazam, jesli juz to tylko cmpunka bo sam mnie obraza i prowokuje ale kto tu zaglada to wie co to za beznadziejny typ i co soba reprezentuje wiec nie ma co nawet o tym wspominac, ewentualnie trzeba przed nim ostrzegac nie do konca swiadomych
>
> Zgadzam się z j.w. a szczególnie z samą końcówką tj. OSTRZEGANIEM innych przed "inwestycją" czytaj: utratą kapitału na holdzie snw i jak widać ten co się posłuchał zachował, zaoszczędził ok. 50% kapitału.
>
> A co do wcpunk to on jest jest tak samo skuteczny na snw , jak ta 'jego' AMANTADYNA ,... która się okazała (w przypadku COVID) zwykłym placebo.
>
Nie myślałem,że jesteś taką ciemną masą :-D. Ale już teraz jestem tego pewien :-D.
A placebo to dostajesz w kościółku, jak buźkę szeroko otwierasz przed czarnym szamanem :-).