Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie jestem obiektywny, bo jestem akcjonariuszem spólek rosyjsch, białoruskich/ cypryjskich oraz ukrainskich w tym ksg. O sytuacji jaka rozwijała się pomiędzy Ukraina i Rosja już pisałem. Wojny nie bedzie. argumenty: 1. Artykuł Владимира Путина «Об историческом единстве русских и украинцев» źródło http://kremlin.ru/events/president/news/66181 Putin chce stworzyć trójjedyny "большой русской нации, соединявшей великороссов, малороссов и белорусов" Zrobi to w drodze takiej jak na z białorusią. Nie zrobi tego w drodze działań zbroinych i okupacji. 2. Jak się zna na podstawie AT datę szczytu a potem bessy, to się wcześniej sprzedaje i wiadomo że tego dnia załamania kursu nie będzie. Z wojną jest tak samo = jesli wiemy, że działania się zaczną w srode 16 lutego o 3,50 LT to... będzie inaczej :) WOJNY NIE BEDZIE! Rosja w drodze wojny może jedynie przekreslić plany Putina :) już w zeszłym roku, że wygląda to podejrzanie.