zulusowaty

Bardzo dziękuje kolego. Przyznam, że nie miałem okazji przeczytać tego wywiadu, aż do teraz.

Okazuje się, że ten Hubert Zembrowski to łebski gość. On odpowiada za cały ten projekt i widać, że jest dobry w te klocki. Wystarczy pogrzebać w necie, by się przekonać, że tego typu artykułów było więcej i to w prasie branżowej.

W tym roku Gamescomie odbędzie się w dniach 24-28 sierpnia. Ciekawe, czy już będą mieć coś przygotowane?

Gdy kupowałem pierwsze akcje APIS-u to nie ukrywam, że miałem bekę z tego silnika robionego przez firmę produkującą drewniane domy. Przecierając oczy ze zdumienia po przyznanych kolejnych transzach dotacji dokupowałem kolejne pakiety akcyjek. Teraz widzę, że może to być naprawdę "złoty strzał" w dziesiątkę!!!

Trzeba będzie mocniej zakręcić się koło tego tematu i spróbować dobrać te resztki akcji. Upatruję jeszcze cień szansy na zakup "paru akcji", gdy paru groszołapów zadowoli się kilkoma procentami zarobku i będzie chciało sprzedać swoje akcje już teraz albo za chwilę.

Jeżeli udowodnią, że mają świetne środowisko do produkcji i testowania gier w przyszłości oraz pokażą kilku poważnych graczy zainteresowanych tego typu rozwiązaniem, to tylko patrzeć jak jakiś fundusz postanowi wydać kilka mln zł na "drobny" pakiecik ich akcji, a wtedy.................................................... nikomu nie będzie przeszkadzała duża ilość wyemitowanych akcji :==)))

"Art"! Jeszcze raz dziękuje za ten link. Otworzył mi na nowo oczy na spółkę, którą do tej pory traktowałem jako spółkę do czystej spekulacji, a tu proszę....... taka zmiana!!!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.