Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chciałbym tylko nadmienić, że nie spodziewałem się zysku. Jestem ubrany na ponad 5.6 na akcjach i cierpliwie czekam, uważam, że spółka będzie więcej warta, jednakże spodziewałem się o wiele lepszego raportu, w tym raporcie prawie nic nie ma ciekawego, chwalić się grami innymi, które nie przynoszą zysku, bo skoro sprzedają się też inne gry, to co, to nie wliczają ich w raport? No nie, wliczają wszystko, tak więc jako firma która ma tyle gier, to czemu sprzedaż innych kopii gier tak słabo idzie ? Szczególnie że w czasie świat też było nie mało przecen na steam. Nie licząc promocji po 20% i promocji na pakiety w styczniu, bo to będzie w q1, jednakże no to wygląda tak, jakby ich inne gry się słabo sprzedawały, a skoro tak jest, to skąd pewność, że MMS będzie dochodowy i jak to się ma do dalszych raportów?