Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2022-02-10 o godz. 13:20 ~wariner napisał(a):
> to byla swietna gra, ale square lubi grac niefair w stosunku do firm z ktorymi wspolpracuje, zobacz na people can fly, rozliczenie Outriders bylo niejasne nawet dla zarzadu. Nie zmienia to faktu ze sam udzial przy porcie takiego tytulu na dzien dobry lepiej rozreklamuje spolke niz nie przymierzajac zbugowany Real Boxing. Inna rzecz to kapitalizacja Forka jest nieporownywalnie wieksza niz Qub wiec to tez odzwierciedla skale dzialania. Qub jest tani.
Oczywiście, że masz racje tylko ze dla takich "gamoni" jak oni czy inne tego typu pseudo firemki to byłaby pewnego rodzaju trampolina, pokazanie, że umiemy zrobić dobrą grę, jesteśmy na rynku helloo , mamy know how i nie boimi się go użyć. Poza tym nie przsadzajmy, że Square puściłoby ich z torbami, może nie zarobiliby kokosów, trzebaby może zatrudnić po prostu PRAWNIKA który napisze im umowe bo mam wrażenie, że połowa tych lipnych społeczek to go nie ma a umowy pisze Sandra, Dżastina , Brajan albo Martin , który przyszedł na staż, naprawde czasami. QG robi tak tragiczne gry, tzn chodzi mi o to co oni portują, gry sprzedawane za 1-2% poźniej , na tym nie da sie wypłynąć, żadnych remaków, żadnej gry włąsnej bo tego "czegoś" jak robonauts to nie mozna nazwac chyba grą .
Ja nie widzę tam żadnej koncepcji , pomysłu na zarabianie albo one sa ale przekombinowali.