Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I odpowiedzi:
1) RPO - w ogóle komedie, pomylił mnie akcjonariusza z obligatariuszem Getback, hehe - oczywiście nie był to sam RPO tylko jakaś sprężynka tam ( nieważne )
2) RF - otrzymałem odpowiedź... Że oni mogą pomóc w takich i takich sprawach ale nie w tej ( w skrócie ujmując ) - czyli też mnie zmyli
3) I wysłałem maila do byłego szefa NIK, obecnego senatora - nawet żadnej odpowiedzi nie dostałem, hehe
Ale Komisarz Unijna, która ma pod sobą 27 państw - znalazła czas, żeby odpowiedzieć - i to mi się podoba, to jest profesjonalizm! Co z tego wyniknie - cholera wie - ale KE miałaby możliwość wniesienia skargi do TSUE z tego co jest orientuje - na NSA nie liczę - dopóki ZERO z PIS to całe towarzystwo zastrasza - nic z tego nie będzie, temat jest polityczny - tak dobiorą sędziów, żeby nie było tu przez przypadek obiektywnego i niezależnego wyroku.