Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Brawo! W końcu namiastka prawdziwej dyskusji:)
Ja nie mówię, że mój serwis jest lepszy i nie będę o to walczył. Doskonale wiemy, że te statystyki nie są w 100% dokładne. Bądźmy jednak poważni. Naprawdę będziemy tacy małostkowi? Sam przyznałeś, że te różnice są marginalne i wcale nie zmieniają faktu, że MN to trup. Jakbyś mi udowodnił, że jakiś bardziej szanowany serwis pokazuje liczby idące w setki lub tysiące to mógłbym przyznać, że nie zweryfikowałem źródła dostatecznie dobrze. Ale ten 1-2 graczy dziennie to naprawdę dowód na tendencyjne dobieranie danych przeze mnie? Przemyśl to. I weź uwagę, że sam przyznałeś, że teoria nie została obalona. Że dane ze steamdb niczego nie zmieniają w wyciągniętych wnioskach. Zwyczajnie nie rozumiem, gdzie tu doszukujesz się szykanowania spółki.
Te różnice są na poziomie błędu statystycznego.