Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W moim domu mam tylko sprzęt amica. Pralkę mialem 13 lat, sprzedalem sprawna wymieniłem tylko amortyzator koszt jakieś 30-40 zl. Od roku mam nowa praleczke amice i jest super ekonomiczna. Lodowke amica po 10 latach sprzedałem sprawną bo mi sie retro amica spodobala. Nowa lodowka amica jest cicha i ekonomiczna. Kuchenke amica ekektryczną wymienilem po 15 latach - stara była sprawna, wymieniłem tylko przez 15 lat dwa razy żarówkę w piekarniku - na indukcyjną, nową mam dopiero pół roku, ale jestem zadowolony... Trudno mi powiedzieć jak awaryjnie wyglada sprzet beko bo nigdy nie posiadałem.