Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"... Rubryka 4 Umorzenie prowadzonej przeciwko podmiotowi egzekucji z uwagi na fakt, że z egzekucji nie uzyska się sumy wyższej od kosztów egzekucyjnych 1.Nazwa organu prowadzącego egzekucję, data postanowienia, sygnatura sprawy 1 71 - KOMORNIK SĄDOWY PRZY SĄDZIE REJONOWYM DLA WARSZAWY- MOKOTOWA W WARSZAWIE MARCIN OSICZKO, 24.11.2021, KMS 544/21 ..." Bardzo ciekawe, bo mi Sąd Okręgowy kilka tygodni temu przyklepał decyzję Sądu Rejonowego dla Warszawy-Mokotowa, który stwierdził, że wartość akcji wynosi 1pln i muszę wnieść opłatę w wysokości kilku tysięcy złotych od pozwu cywilnego. Oczywiście nie wniosłem tak absurdalnej opłaty i przez dwa lata sądziłem się z sądami, a nie z osobą, która nie wydała mi moich akcji. Zadziwiające, że w tym samym sądzie jedna osoba stwierdza, że akcje są warte 1pln, a druga osoba stwierdza, że w zasadzie są warte zero, bo nie ma nawet pieniędzy na przeprowadzenie egzekucji. Sędziowie Robert Bełczącki i Ewa Talarczyk. Nominowani w 2012 i 2014 roku przez prezydenta Bronisława Komorowskiego. Niech żyje praworządność i wolne sądy!!!