Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dziecko....ty na prawdę nie boisz się odpowiedzialności karnej za namawianie i podawanie fałszywych informacji dotyczących spółki giełdowej? Nie wiem jak inni ale już wysłałem maila do KNF-u. Za to grozi odpowiedzialność karna co wypisujesz, nie ważne, że dla żartów, beki, itd. Nie żebym się sugerował twoimi postami ale po prostu nie bawią mnie takie cwaniackie zabawy. Pewnie masz z 14 lat i bawi cie to ale uwierz mi jak zapukają do domu rodziców, zawiną ci kompa i będziesz miał kuratora to my się pośmiejemy w duchu. Zważaj na to co piszesz co nie jesteś anonimowy w sieci;]