Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zapewne znowu zwinął się.
Zleceń , jak na lekarstwo-po obu stronach.
Raport za IV Q - niebawem-11.02
Obstawiam (moje zdanie) , że będzie dobrze - głównie coroczne w tym okresie rozliczenia.
Informacje o patentach i umowach tez mogą pojawić się w każdej chwili .
Być może dlatego większość akcjonariuszy trzyma mocno akcje
Spekulacje,oraz tzw.kółeczka itp. ze względu na płynność raczej nie wchodzą w grę , więc ..... pozostaje póki co cierpliwość .
Z mojego punktu widzenia poza słabą płynnością nie widzę zagrożeń - spółka realnie działa,zatrudnia i kierowana jest przez międzynarodowy autorytet,rozwija się,prowadzi badania,regularnie publikuje raporty,posiada patenty itp....- o czym podkreślałem w poprzednich wątkach - każdy jednak oceni to po swojemu .
Zapraszam do merytorycznej dyskusji i publikacji swoich spostrzeżeń na forum.
Pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w RDG