malgorzataaa123

Czyli ile może wytworzyć w ciągu roku jeden browar rzemieślniczy?
Mam przed oczami pewne liczby i zastanawiam się, na ile są one adekwatne do branżowych standardów. Otóż producenci wyposażenia browaru pozwalają wskazać "pojemność brzeczki" - czy jak inaczej tłumaczyć brewer capacity. W każdym razie maksymalna dostępna na stronie https://salm-austria.com/pl/produkcja-piwa/ wartość to 60 tysięcy hektolitrów rocznie. Z kolei minimalna - zaledwie 500 hl. I teraz czy zakład produkujący + 60k hl to już nie będzie browar rzemieślniczy?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.