Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wielu by sprzedało po 8. Żałuje ale wierząc w super perspektywy zostałem, po 11 trzeba było w maju wywalić i zainwestować w cokolwiek. Setki szans na dobry zarobek, tu niestety -30%, podobnie jak i na synektiku. Szczęście że w tych spolkach mam tylko 30% portfela. Czytałem w necie wiele negatywnych opinii o głównym udzialowcu ale wierzyłem w firmę a nie osobę. Niestety tak to nie działa, obie firmy wzorowo do przodu niestety kursy... Tu jescze przynajmniej straciłem tylko zysk w najlepszym roku giełdy od kilku lat.