~Ad

Ja mam wrażenie, że ta nerwowa sesja jakoś mocno nie różniła się od innych sesji. Wydaje mi się, że tu nikt nie ucieka z kapitałem. Może jakieś niewielkie transakcje się zdarzają, ale większość trzyma swoje pakiety ;)

W ogóle śmieszy mnie, gdy ktoś pisze, że firma to trup, że jest sztucznie podtrzymywana przy życiu, żeby wyciągnąć z niej kasę, itp. Czyli są na tyle perfidni, że celowo ukrywają przed nami fakt, że spółka upadnie, ale kurs spada zamiast być przykładowo sztucznie podbity w celu wyciągnięcia dodatkowej kasy? Przecież to się kupy nie trzyma ;) Jeśli porozumienie jest atrapą to chętnie dowiem się, jakie niby korzyści miałby z tego ten, który to zorganizował, bo nic nie przychodzi mi do głowy.

Nawet na normalnych, dobrze prosperujących spółkach widać niezłe zawirowania w kursie i to nawet wtedy, kiedy publikowany jest jakiś komunikat, który niewiele zmienia, a tutaj po informacjach idealnych do rajdu w górę kurs jest nawet uwalany. Chyba jeszcze nie przeczytałem tutaj żadnego wpisu sceptyków, który wyjaśniałby ten fascynujący fenomen BAH. Cały czas tylko "spółka to trup", "będzie upadłość", itp.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.