Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
powtarzam, pozew nie ma sensu, 7 lat w sądzie i nic nie udowodnicie !
jedyna opcja to zebrać 5% i blokować delisting
wiadomo że wezwanie Anabaza zrobi, powiedzmy po 100 zł (aktualna średnia 6-miesięczna to 169 zł/akcję)
być może skupią nawet do 90% ale najważniejsze żeby nie przekroczyli nigdy 95%, bo wtedy przymusowy wykup i bye bye
musimy się zebrać do kupy
ja mam 2700 akcji a przecież jestem zwykłym leszczem
takich jak ja pwenie jest ze 100 innych leszczy, to już jest 270000, Franasik ma 20 k akcji i mamy 300 kilo a to jest 3%
dużo nie brakuje, akcje są mocno rozproszone
to jest wojna panowie i nie ma co się już pieścić, jak sami nie zadziałamy to nas wycisną jak cytrynę !!!!