Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
myśłałem, że po Nowym Roku varsav pójdzie do góry, poszło chwilowo do 1,45zł i teraz powrót do 1zł. może ogłoszą Arię i będzie wybicie, ale na tej spółce nic nie jest pewne i oczywiste...
polecam Sedivio dawne Ec2.
W tamtym roku akcje chodziły po 3zł, na jesień wybiło na 12zł (300%), pod koniec roku była korekta i spadło na 6zł.
teraz w trzy tygodnie odbiło na prawie 9zł (50% w niecały miesiąc).
spółka ma w planach przejście na głowny rynek i rozwój w zakresie cyberbezpieczeństwa, zero kredytów, mądrych ludzi w zarządzie. a w tamtym roku główny udziałowiec zwiększał zaangażowanie.
nie naganiam, sami poczytajcie i zainteresujcie się tematem, przeanalizujcie spółkę i podejmijcie decyzję. Ja pierwsze akcje kupowałem dwa lata temu po 1zł, a obecny kurs blisko 9zł. Moim skromnym zdaniem potencjał wzrostowy na ten rok to 100-300%.
druga spółka która ostatnio dokupiłem i wierzę w jej potencjał do SPYROSOFT - też przechodzą na główny. Mały freefloat, też szansa na conajmniej 100% w tym roku.