~Wiktoria

Dzień dobry,
nie wiem czy jest to dobre miejsce do zadawania tego typu pytań ale chciałabym się dowiedzieć czy w ogóle jest możliwość aby podczas przelewu ukryć swój oddział placówki bankowej? Czyli aby ktoś jak robi na moje konto wpłatę to żeby nie wyświetlało mu się moje miasto z placówką bankową? Oraz czy podczas zakładania w przyszłości konta w jakimkolwiek banku albo online czyli przez stronę internetową jest jakaś możliwość aby ukryć na tam tym etapie tego oddziału? Czy może jednak jest to zależne od specyfikacji konkretnego banku? Czyli, że przykładowo w tym i tym tak jest napisane ale już w innym gdybym założyła konto, nie będzie takiej informacji podczas wykonywania przelewu?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.