Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No nie, Kolego. Muszę teraz sporo naprostować po tym co napisałeś. 1. Szumowski to aktualny polityk a nie byly. Cały czas jest posłem pisu. 2. Szumowski to byly minister odpowiedzialny za podział grantów z publicznych pieniędzy. Granty te szerokim strumieniem szły do firmy brata. Obojętnie czy wszystkie granty byly okej czy nie konstrukcja taka sama w sobie jest nie do pomyślenia w normalnym kraju. 3. To nie media robią afery w tym kraju tylko je ujawniają. Gdyby nie media to nie wiedziałbyś o aferach ale to nie znaczy że by ich nie było. 4. Na OAT przed espi była kiszonka a pi espi był odjazd kursu 300%. 5. Dla mnie źródłem informacji jest espi a nie domniemania że insajderzy grają. Ja wiem i Ty wiesz kiedy jest espi i co się dzieje. Ani ja ani Ty nie wiesz kiedy insajderzy grają. 6. Wiem że w Polsce trudno sobie dziś już wyobrazić że ktoś postępuje uczciwie i etycznie, ale wciąż tacy ludzie się zdarzają. I wcale nie są uczciwi bo boja się podsłuchów tylko po prostu są uczciwi i kropka. 7. Fakty są takie że Ruta dostaje bonus w akcjach pod warunkiem że będzie m&a do 27.03. Fakty są takie że do 27.03 zostały 2 miesiące. A Twoje teorie o insajderach to tylko teorie.