Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kurs tłamszony od pół roku, to co się dziwisz, ze chętnych nie ma? Ryzykować już nikt tutaj nie chce. Ci co mieli wziąć już nabrali sporo, a jak chcą więcej to pewnie ustawili się niżej. Mi np. teraz udało się dobrać trochę w okolicach 7,5 i kolejny pakiet mam ustawiony niżej w granicach 6,8- 7 zł. Wejdzie to fajnie, nie to trudno. Po prostu wielu drobnych nie chce dokupywać wyżej, skoro są jeszcze chętni do oddawania po taniości.
Przestałem się już zastanawiać czy to strachliwi czy ktoś celowo zaniża i i zbiera. Trupów żadnych w szafie nie widać, pespektywy są dobre więc potrzeba trochę cierpliwości. Ludzie jak zwykle obudzą się jak kurs będzie dużo wyżej. Wielu, którym nie chce się analizować raportów boi się, no bo skoro spółka dobra to czemu nikt nie bierze? Ot psychologia tłumów połączona ze strachem