mroz

cempek ile ty masz lat, bo forma w jakiej piszesz te posty wskazuje, że jeszcze masz szpika pod nosem.
Zaczęła się normalna w miarę dyskusja dopóki się nie pojawiłeś. J-23 niestety ale pisze cala prawdę, sandman tak właśnie pisał a teraz z nory nosa nie wystawia bo mu wstyd. Ja tych 40 gr nie widzę ale być może jestem ślepy, tak samo jakbym był gdybym rok temu większości akcji nie sprzedał. Żałuję tylko jednego, że wtedy nie wywaliłem wszystkiego - no ale miało być wg Ciebie również tak dobrze (a to że ukrywali sorki inwestowali gotówkę jak pożyczki u bociana pominę).. Ja tak czy inaczej akumuluję, zobaczymy czy będzie z tego chleb, bo okruchy ze stołu mnie nie interesują o których pisali ostatnio Twoi koledzy dan dzban i aleksa...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.