Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@usiek
""oszukanczej spolki"
"rudego i jego świte"
"rudy pan"
"ruda kieszeń"
@Ziom
Właśnie o tym był mój poprzedni post, o ustosunkowanie się do którego, prosił Cię ciguś.
Widać chyba wszystko jak na dłoni, prawda?"
Oj, chyba cale swieta myslales co tu odpisac :)
Jest tylko jedna drobna roznica: otoz ja pisze o czlowieku ktory regularnie od lat robi manipulacje oszukujac ludzi na laczne kwoty idace w miliony zlotych, do tego lekcewazac ich i traktujac jak zlo konieczne.
Natomiast ty ziejesz nienawiscia do drugiej osoby z forum, ktora osmiela miec inne zdanie od twojego.
Liczne przeszle porazki naszych starc doprowadzily cie do stanu w ktorym jedynym sensem twej forumowej egzystencji jest bezskuteczna proba osmieszania mojej osoby.
Myslisz ze klamie? Kiedy ostatnio napisales post czysto odnosnie spolki, nie odnoszac sie w nim do mojej osoby?
Moze przejrzymy 10 postow wstecz? 50? Znajdzie sie choc jeden?