~Observer

Ciągle porównujesz IP i sugerujesz że ktoś to ktoś inny. Ja niby mam być xxx? Zartujesz? Zaraz zaglądnę na ten link co podałeś. Człowieku, ja jestem nowy na GPW. Siedzę na GPW ookoło roku. Nie trraćczasu na mnie na na swój research nad IP itd. Z Twoich wpisów wynika, że obracasz grubą kasą i jesteś inwestorem full time. Nie wiem kto to xxx i nie przywiązuję wagi do nicków. Pamiętam jedynie kilka aktywnych osób. Nie trać czasu na mnie bo się mylisz. Nie mam nic wspólnego z XXX, spóldzielnią itd. Z IP to jest tak, że jeśli ktoś ma tę samą firmę, ktora daje Ci internet to masz ten saam numer tylko ostatnie 3 cyfry się zmieniają. Dlatego Ci, którzy np maja Orange (mobilny) czy Play czy T-Mobile mają podobne IP - różnica tylko w ostatnich 3 cyfrach. Ale przecież ty o tym wiesz. Chyba, że ktoś z sąsiadów lub ktoś z zewnątrz podszył się. Ponoć jest też możliwość zmiany IP. Ale to nie zakres moich ekspertyz. Nie trać czasu. Nie mam nic wspólnego z XXX. Ale widzę, że Ty masz skoro analizujesz tu każdego forumowicza :) Analizowanie mnie to stata czasu. Ja tu nie jestem ważny. Wlażlem w to aby zrobić trochę grosza. Narazie nie wychodzi to dobrze.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.