Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
spadnie do 25-26 zł tam można rozważyć małą pozycję wstępną na dłuższy termin. Ferro też w długim terminie ładnie buduje wartość - w krótkim wiadomo jak jest - popyt/podaż mogą w jedną bądź w drugą spółkę odchylić tak jak teraz na Amice mi robią czy Sanoku aby zwiększają zmienność ale pal licho z nimi jak lubią kasę przepalać niech to robią kurcze Sanok w szczycie osiąga po 10-11% zysku netto od przychodów już 3 razy tak było 98 07 i 16(ciężko oczekiwać, że w przyszłości będzie inaczej) hahahaha a oni sprzedają po 15 zł masakra ja się nie mogę naśmiać z tego za takie grosze hahahaha. Wracając do ferro biznes mają fajny armatura łazienkowa nawet są w top pick na ten rok choć na to trzeba patrzeć z przymrużeniem oka bo tam najczęściej są dawane pozycję które rosną bo to wiadomo jest krótkoterminowo i oni zakładają, że warunki rynkowe się utrzymają- chyba, że ktoś handluje wtedy warto sobie takie coś przeanalizować. Capex duży będzie w następnym roku więc rynek może to krótkoterminowo traktować negatywne a znowu w długim fajnie zobaczymy jak się potoczą losy z kursem może się uda coś kupić za pewien czas a może przyjdzie poczekać na pewno nie przepłacę....