Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
i zejdziemy poniżej 1 miljona kapitalizacji- a nawet niżej .. Jutro zaatakują poniżej 1 zł na drugiej sesji jakieś 7 tys akcji. Choć jest w obrocie 220 tys ...Po świętach wywalą 20 tys akcji po 1,22 zł.A po nowym roku zejdana 90 groszy a na koniec stycznia na 68 proszy a w marcu na 39 groszy i w czerwcu na 21 groszy przy obrotach 200 tys akcji na sesje.Potem na 19 groszy przy obrocie na poziomie 700 tysięcy akcji na sesje i bedzie odbicie na 50 groszy.Przeczytaj i pomyśl .kiedy wejść w spółkę.Kupujesz akcje krawcowej co w jednym pokoju jako emerytka robi poprawki krawieckie i każda jej sprzedaż akcji co wnuczek jej na NC powiedział że zarejestrował jej działalnoć i podzielił jej umiejętnści na 2 miljony akcji .A stara krawcowa mówi jak głupi kupują coś czego nie ma a kupują to sprzedawaj wszystko abym miała pieniądze.A co wnuczku sprzedajemy ---babciu---sprzedajemy nic --głupim co za nic nam płacą.A co znaczy że nic sprzedajemy wnuczek odpowiada sprzedajemy nic ale póki są głupki to ja napisze że mamy akcje i ludzie pytają ile ja odpowiadam narazie 200 tys --ale Babciu sprzedamy nawet miljardy tych akcji aby ktoś nawet za nasze nic zapłaciłłłłllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Babciu Ameryka to pikuś tu jest Polska tu można nawet sprzedawać własne bąki po grochówce tyle naprodukowali pieniędzy.A głupi ludzie kupują nieograniczone akcje mojej kochanej babci co już leży w kostnicy.
Powodzenia w kupnie w IDH